Ąžuoliukas

Ikimokyklinio ugdymo skyrius

„Ąžuoliukui“ – ąžuoliukas

Lapkričio 10-ąją mūsų lopšelio – darželio „Ąžuoliukas“ komanda dalyvavo rytmetyje skirtame Tarptautiniams miškų metams „Aš einu miško takeliu“, kurį organizavo Šakių rajono mokykla – darželis „Berželis“. Šventėje buvo gausu dalyvių ir svečių.

Visų darželių komandoms teko užduotis aplikacijos būdu iš popieriaus pavaizduoti miško takelį. Karpėme, piešėme, lipinome, aplikavome ir … „nutiesėme“ vieną bendrą ilgą taką per mišką. Buvo gražu! Ir smagu, nes gavome dovanų. Švietimo ir sporto skyriaus vedėja Vyda Pranckevičienė, kad būtume saugūs, įteikė atšvaitus, rajono meras Juozas Bertašius – krepšį saldainių, o Šakių miškų urėdijos urėdo pavaduotojas Romas Kupstaitis – nepatikėsite – gyvą ąžuoliuką. Rytmetys baigėsi puikiomis vaišėmis iš miško gėrybių. Ačiū mūsų draugams iš „Berželio“!

Šventė buvo puiki, tačiau kitą dieną mūsų laukė atsakinga užduotis – pasodinti savo ąžuoliuką. Kadangi ąžuolas yra medžių karalius ir užauga labai didelis ir stiprus, tai nutarėme pasodinti jį šalia darželio esančiame parke. O kol medelis dar nedidelis, saugosime jį ir prižiūrėsime.


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *